Om os

Rosengaard står for kvalitet og tilbyder de bedste råvarer du kan få på markedet – vi gør det nemt for vores kunder at tage stilling til hvilken form for frugt eller grønsag de skal have – vores kunder ved hvad vi står for med friske råvarer hver dag.

 

Vi tænker innovativt og udvikler smags produkter indenfor samme kategori løbende – vi bestræber os på at udvikle lækre og sunde drikkevarer, der hjælper mennesker til at leve sundt, og vi tænker både på samfundet og miljøet, det er bl.a. det der gør os til en bæredygtigt forretning.

 

Hos Rosengaard tager vi ansvar for de tiltag vi sætter i værk, det har vi gjort lige siden vi åbnede -  som en traditionsrig familievirksomhed ved vi, hvad der skal til, for at du som kunde bliver tilfreds, høj kvalitet af råvarer og høj service er vores nøgle ord.

 

Som en af de førende frugt og grønt grossister på markedet føler vi at vi har et ansvar over for vores kunder – ikke bare at kunne tilbyde de bedste råvarer, men også at være med at udvikle spændende løsninger der også kommer vores kunder til gode. Vores interesse i kunderne bliver i allerhøjste grad bemærket når vores udviklingsafdeling gerne tager imod gode ideér som kan fremme både vores produkter og din egen forretning.