LoveShot

LoveShot er presset af de fineste frugter og grøntsager i høj kvalitet

Vi tilføjer aldrig noget sukker, farvestoffer eller koncentrat – vi lader den enkelte frugt eller grøntsag selv gøre sig til for at bidrage med den bedste smagsoplevelse.

 

Vores LoveShot serie fås i flere forskellige varianter. En lækker, nærende og nem måde at få vitaminer hver dag og altid friskt presset - at drikke friskpressede shots er en livsstil. Bliv klar til dagen og få et boost af disse sunde og kolde shots – du kan bruge det som brændstof hele dagen

 

Hver morgen begynder vi at presse af de friske frugter og grøntsager, som bliver leveret – vi presser LoveShot varianterne efter ordre. Det betyder for dig, at der ikke bliver presset for meget, og vi derfor altid har helt friske produkter.

  

Når juicen er presset, så kan den holde i lukket flaske i 5 dage, og når den er åbnetkan den holde sig i 3 dage, når det opbevares køligt.

 

LoveShot varianterne leveres på hele Sjælland -  uanset om du er eller ønsker at blive forhandler - eller du som privatperson ønsker at nyde vores produkt, så har du altid vores garanti på, at kvaliteten er i orden.